Órák, ékszerek

Óra világ

Óra világ

DKNY új őszi-téli kollekció

Egzotikus és csillogó új vonalak

2013. november 10. - ludmillla

A Donna Karan új elegáns stílusú őszi/ téli kollekcióját az ősz színei, New York lüktető szellemisége ihlette.  A klasszikus stílus egy fémmel bevont, egzotikus mintákkal borított egyedi státuszban debütál. A magas fényű krómozott forma adja meg a kollekció alap hangulatát mely hűen tükrözi New York csillogó, lendületes, ultramodern, kozmopolita világát! A nagyon nőies, tükrös formákban az őszi egzotika és az állatvilág által inspirált formák dominálnak. 

DKNY_poszter.jpg

A híres designer Donna Karen DKNY Time’s Collection–je magába foglalja mindazt, amit a tervezőnek ihletadó szülővárosa jelent. A New York utcáin történő események, illatok, érzések, a lüktető város energiái, a metropolisz ikonikus alakjai vezették ceruzáját, amikor megalkotta a 2013-as őszi/téli órakollekcióját melyben klasszikus és formabontó darabokat is találsz!

DKNY_kromacsalad_1.jpg

A 4 fő stílusa:

  • Modern: tiszta és áramvonalas, vékonyabb óratokok és szíjak nagyobb számlappal
  • Chic: divatos, az anyagok és színek megfelelő és elegáns használatával
  • Glam: szeszélyes, kihívó, játékos színek, fény és csillogás
  • Street: őszinte vagányság, merész vonalak , független és kifinomult kialakítás

Kibővült őszi-téli kollekció
A DKNY idei őszi-téli kollekciója kibővült néhány új óra családdal.

  • Chroma: család tagjai merész, modern, csillogó, ezüst, arany, rosegold színekben. A különböző tónusú kövek a nagy világi csillogás hangulatát idézik.
  • Autum Exotics: ebben a  szezonban nagyot dobbant, hiszen az órák kollekciója tartalmazza a márka legmeghatározóbb színeit és mintáit. Megragadó, az állatvilág által inspirált szíjak ill. acél és arany színű óratokok együttesen élénk és feltűnő, egyedi megjelenése.DKNY_kromacsalad.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ora-karora.blog.hu/api/trackback/id/tr465625530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása