Órák, ékszerek

Óra világ

Óra világ

#DKNY 25! – Szülinap Rita Orával, gigantikus méretű taxi tortával és évfordulós karórával.

2014. február 25. - ludmillla

Repül az idő. Ki gondolná, hogy a világhírű tervező Donna Karan által megálmodott brand – a DONNA KARAN NEW YORK (rövid nevén: DKNY) ma ünnepli 25. születésnapját!

DKNY_poszter.jpg

A tervezőnő kreációiban remek érzékkel keveri a sportosat az elegánssal. A divatipar szinte minden szegletében találkozunk az ikonikus négy betűvel: a DKNY-val. A ruhák, cipők, táskák és parfümök mellett az ékszer és a karóra ágazat mára már a brand fontos pillérét alkotja.

A hazai boltokban főként az utóbbi kettővel találkozhatunk a 2000-es évek eleje óta. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy ma is az egyik legnépszerűbb divatóra márkának számít Magyarországon.

Az ékszer és karóra modellekben megtalálható New York város lüktető ritmusa és lazasága, valamint a tervezőnő egyénisége. A finom, lágy és elegáns vonalvezetésű kreációk mellett megtalálhatók, a most divatos nagyobb tokmérettel megáldott darabok is. A gyakran használt gyöngyház számlapokat – még sportosabb darabok esetén is – szívesen díszíti kövekkel. A szíjak tekintetében pedig még mindig szívesen használja a karperec megoldást is, amitől egészen ékszerszerűvé válnak a DKNY modellek.

Az ízig-vérig New York-i tervezőnő gigantikus bulival ünnepelte meg a DKNY születésnapját, ahol a divatszakma neves képviselői, és a márka modelljei mellett, a márka arca, Rita Ora is megjelent. Az énekesnő klubkoncertet adott a vendégseregnek, akik nagyon hálás közönségnek bizonyulva végig tombolták az előadást.

Az ünnep hangulatát egy giga-mega méretű taxi torta emelte, ami a DKNY kampányfotók egyik szimbólumává vált.

Donna Karan az 25. évforduló alkalmából külön karórákat tervezett, amelyeket hazánkban márciustól lehet majd megvásárolni a nagyobb DKNY óra butikokban.

Boldog Születésnapot DKNY!

A bejegyzés trackback címe:

https://ora-karora.blog.hu/api/trackback/id/tr35832930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása