Órák, ékszerek

Óra világ

Óra világ

Női óra-karóra divat 2015 – Milyen órát válasszunk magunknak?

2014. december 14. - ludmillla

 

Ismét eltelt egy esztendő, és az óra boltokban továbbra is szebbnél szebb kreációkkal találkozhatunk. Örömmel tapasztalom, hogy a tervezőknek évről évre mindig sikerül becsempészni valami izgalmas, új vonalat az időmérők külső megjelenésébe.

Ettől függetlenül viszont nyugodtan kijelenthető, hogy a 2015. évi karóra divat - az újításoktól függetlenül - nem tér el nagyban  az ideitől.

A fő irányvonalak megmaradnak, viszont az acél tok és szíj jövőre még hangsúlyosabb szerepet kap, mint 2014-ben. Színekben az arany, ezüst, rosé arany, valamint ezek kombinációi dominálnak. A jövő évi karóra trendben a tervezők továbbra is jobban kedvelik a kerek tokot, valamint a nagy méret (akár 39-40 mm) mellett, jobban dominálnak a kisebb (26 mm), kecsesebb modellek. Fossil, Michael Kors, DKNY, Skagen és Armani kedvelőknek pedig jó hír, hogy a karórák mellett a felsorolt márkák ékszerkreációi is kaphatók Magyarországon.

Az óránk kiválasztásakor figyeljünk oda arra, hogy ne csak a trend befolyásolja választásunkat, hanem fontos megtalálni azt a modellt, ami egyéniségünkhöz és stílusunkhoz is remekül passzol.

fossil.JPG

 

 

Üdítő trendek

  • Színes számlapok, áttetsző óratokok

Az idei év talán legizgalmasabb trendvonalát - 2014-ben Magyarországon is bemutatott márka -, a Marc By Marc Jacobs  színes – olykor színátmenetes - számlapjaival és átlátszó óratokjaival hozta.

  • Bicolor kombinációk

Igazán megragadó kreációk, pedig a különböző színek és anyagok ötvözéséből születnek.

 

 

Extrém megjelenés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ora-karora.blog.hu/api/trackback/id/tr986983027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása