Órák, ékszerek

Óra világ

Óra világ

MARC BY MARC JACOBS – új karóra márka 2014-ben

2014. október 06. - ludmillla

 

Ahogy az előző bejegyzésemben említettem - http://ora-karora.blog.hu/2014/09/03/uj_karora_trend_2014_szin_kavalkad_a_szamlapokon -

most egy kicsit bővebben szólok a Marc by Marc Jacobs márkáról, amelyet idén mutattak be hazánkban.

Kicsoda Marc Jacobs (kép forrása: http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Jacobs)a márka névadója? Egy amerikai divattervező, aki vezető tervezője a Marc Jacobs márkának, és aki nem mellesleg 1997 és 2013 között a világhírű francia divatház, a Louis Vuitton kreatív vezetője volt. Emellett 2010-ben felkerült a Time Magazin „Time 100” listájára, ami a világ 100 legbefolyásosabb személyeit gyűjtötte egy csokorba.Marc_Jacobs.jpg

Louis Vuitton-os időszakában olyan hírességekkel volt szerencséje dolgozni, mint az amerikai rapper Kanye West. Első saját Marc Jacobs férfi kollekcióját 1994-ben mutatta be nagy sikerrel, majd 2001-ben vezette be az ún. diffúziós vonalat képviselő márkáját, a Marc by Marc Jacobs-t. A tervező ruha és kiegészítő (karóra) kollekciói 2001 óta 80 ország több mint 200 butikjában vásárolhatók meg

Munkái során olyan világhírű szakemberekkel dolgozott együtt, mint Ed Hardy, Peek & Cloppenburg, John Galliano, Christian Dior.

Marck by Marc Jacobs óra kollekciókról

A legnépszerűbb BAKER kollekció alapvetően kifinomult, letisztult irányvonalat képvisel. Jellemző rá a vékony tokozás, melyben a nőies vonalak egyesülnek a tengerész stílussal. Az óralapon lévő nyomtatott MARC szignó demonstrálja - 12 és 15 óra között J - a márka stílusát. A brand alapvető sikerét hozta meg a karórák világában.

Kép6.png

Kép4_1.png

Kép5_1.png

Kép7.png

A SLIM kollekciómodelljei egyedi, elvékonyított 5 szemből álló fémcsattal rendelkeznek valamint felismerhetőek élénk, szembetűnő, színes számlapjukról. A számlapon az indexeket teljes egészében a márkanév betűi helyettesítik.

Kép12.png

2014. őszi Marc by Marc Jacobs kollekcióra is jellemző, a vibráló és feltűnő merészség, ami a Henry Dinky és Henry Skeleton kollekciók modelljeinek játékos színkombinációiban nyilvánul meg.

 Ludmillla

A bejegyzés trackback címe:

https://ora-karora.blog.hu/api/trackback/id/tr286765355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása