Órák, ékszerek

Óra világ

Óra világ

Új karóra trend (2014) – Szín kavalkád a számlapokon

2014. szeptember 03. - ludmillla

Új karóra trend (2014) – Szín kavalkád a számlapokon

 A szíjak és tokok anyagának tekintetében már megismerhettük, hogy nincsenek határok, hiszen a bőr mellett szövet, acél, kerámia, üveg, kaucsuk valamint PVD anyagokból – valamint ezek kombinációiból- is készülnek az időmérők. A színválaszték természetesen végtelen. Az óra tervezők kreativitása pedig továbbra is kimeríthetetlen, hiszen megérkezett a legújabb őrület: acél tok (ezüst, arany, rosegold) ölelésében színes számlap!

Az új trendben élen jár Michael Kors és Marc By Marc Jacobs (az új márkáról hamarosan bővebben) – főként női - karóra modelljei, ahol a legmerészebb színkombinációktól, a lágy púder színekig mindennel találkozhatunk. A Fossil szintén élen jár az újításban, sőt a színes hátlapokat továbbgondolva, néhány férfi modellt grafikával fejeltek meg.

A színes számlapos óra azoknak való, akik időről-időre szeretik feldobni a ruhatárukat szokatlan, meglepő, merész darabokkal. Egy biztos, a hatás nem marad el. Egy ilyen óra minden tekintet a csuklódra vonz!

Lássuk a karórákat!

  1. Ha merész vagy, pink, királykék, méregzöld vagy mintás számlapot ajánlom.

 

MK5894.jpg

428_1.jpg

51tjbhPtf1L._SL246_SX190_CR0,0,190,246_.jpg

0010638-relogio-michael-kors-mk3264.jpeg

images.jpg

AM4549_main.jpg

MBM3314-1.jpg

  1. Ha visszafogottabb órát szeretnél, de mégis kacérkodsz az új trenddel, akkor a púderes, pasztell számlapos karórák szintén elérik a hatást.

mbm3284_1.jpg

fossil.PNG

  1. Fiúknak/férfiaknak mintás számlap

 

  1. Ráadás: színátmenetes számlap

Képkivágás.PNG

Ludmillla

(forrás: www.ora-webshop.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://ora-karora.blog.hu/api/trackback/id/tr146666807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása